Palvelut asiakkaillemme

Pystymme tuottamaan vaativimmatkin työt laadukkaasti, kilpailukykyiseen hintaan ja aina sovitun aikataulun mukaisesti. Toimimme aina asiakaslähtöisesti kokonaisvaltaisesti palvellen.

Auton valmistajalla on nykyään todistustaakka takuuongelmissa. Hänen on osoitettava, että autoon tullut vika johtuu asiakkaasta, ennen kuin hän voi kieltäytyä takuuvelvoitteiden täyttämisestä. Samalla kun kuluttajien valinnanvapaus lisääntyy, korostuu myös maahantuojasta riippumattomien huoltamoiden ja varaosia myyvien liikkeiden vastuu.

Autonvalmistaja on määritellyt jokaiselle automallille huolto- ohjelman, jonka mukaisesti autoa tulisi säännöllisesti huollattaa.

Hämeentien Autopalvelu tekee mm. näitä määräajoin suoritettavia määräaikaishuoltoja monille automerkeille – auton merkistä ja iästä riippumatta.

 

Hommat hoituu myös Autofit rahoituksella.

index-autofit

 

 

 

 

Määräaikaishuolto

Määräaikaishuolto on autolle valmistajan suositusten mukaisesti tehtävä huolto säännöllisin väiajoin. Usein nämä huollot ovat edellytyksenä takuun säilymiselle.

Huollettavat kohteet riippuvat valmistajan suosituksista, auton merkistä, mallista ja kilometrimäärästä. Myös määräaikaishuolloissa pyrimme koeajolla toteamaan mahdolliset tulevat ongelmat määrättyjen huoltokohteiden ulkopuolelta.

Määräaikaishuollon hinta on merkki- ja mallikohtainen.

 


Katsastushuolto

Katsomme yhdessä asiakkaan kanssa auton mahdolliset ongelmakohdat ja korjataan nämä kuntoon. Suoritamme myös pakokaasumittaukset ja OBD-testit. Erikseen sovittaessa viemme autosi myös katsastettavaksi. Suoritamme siis myös katsastuskäynnit.

Henkilöauton määräaikaiskatsastus on ensimmäisen kerran suoritettava viimeistään kolmen vuoden kuluttua käyttöönottopäivästä. Ensimmäisen katsastuksen jälkeen seuraava vuosi on katsastuksesta vapaa. Tämän jälkeen katsastus on tehtävä vuosittain. Henkilö- ja pakettiautot on katsastettava neljän kuukauden aikana, joka päättyy käyttöönottopäivää vastaavana päivänä. Jos ko. päivä osuu sunnuntaille, on maanantai viimeinen mahdollinen päivä katsastaa ajoneuvo. Jos rekisteröintitodistuksesta puuttuu tarkka käyttöönottopäivä määräytyy ajoneuvon katsastusajankohta rekisteritunnuksen viimeisen numeron mukaan.


Vuosihuolto

Vuosihuolto  on vuosittain tehtävä perushuolto ja se sisältää mm. seuraavat huoltotyöt ja tarkistuskohteet:

  • Moottoriöljyn vaihto
  • Öljynsuodattimen vaihto
  • Raitisilmansuodattimen tarkistus ja vaihtotyö
  • Jäähdytysnesteen pakkasenkestävyyden mittaus
  • Latausjännitteen tarkistus
  • Jarrunesteen kunnon toteaminen
  • Renkaiden tarkistus
  • Pyyhkijänsulkien tarkistus
  • Lukkojen ja saranoiden rasvaus ja yleisvoitelu
  • Auton mallikohtaiset työkohteet

Lisäksi teemme jokaiselle vuosihuoltoon tuodulle autolle koeajon, jossa pyrimme paikallistamaan muut mahdollisesti edessä olevat ongelmat.

Vuosihuollon hinta on merkki- ja mallikohtainen


Jarrutyöt

Jarrujärjestelmä on auton tärkein turvallisuuteen liittyvä tekijä. Jarrupalojen vaihto säännöllisin väliajoin on itsestäänselvä toimenpide mutta jarrupalat eivät yksin ilman toimivaa loppujärjestelmää voi suoriutua tehtävästään. Järjestelmän heikoin lenkki pettää ensin. Esimerkiksi jarruneste suositellaan vaihdettavaksi kahden vuoden välein. Tule Hämeentien Autopalveluun laittamaan autosi jarrut kuntoon.

Teemme asiakkaan tietokantaan merkinnät mahdollisista tulevista ongelmista autossa, jolloin voimme seuraavalla huoltokerralla kiinnittää erityishuomiota näihin kohteisiin. Näin auto pysyy turvallisena vuodesta toiseen.


Ilmastointilaitehuolto

Huolla auton ilmastointilaitteet ajoissa.

Uudestakin ilmastointilaitteesta karkaa vuosittain 10-15 % kylmäaineesta. Tähän on syynä käyttämättömyys. Tiivisteet vaativat ilmastoinnin käyttöä vähintään kerran kuukaudessa, joka ei pohjoisissa olosuhteissa ole mahdollista. Ilmastointijärjestelmä kompensoi kylmäaineen vajausta tihentämällä kompressorin käyntijaksoja, joka luonnollisesti lisää polttoaineenkulutusta.

Suosittelemmekin lämpimästi ilmastointilaitteen huoltoa säännöllisesti muiden huoltojen yhteydessä, mutta viimeistään kahden vuoden välein.


Peltityöt

Palveluihimme kuuluvat kolarikorjaukset; korin oikaisut, maalaustyöt ja ruostevaurioiden korjaukset. Korjaamme myös esim. katsastuksessa huomatut vanhempien autojen alustan ruostevauriot.

Jos sinulle on sattunut vahinko niin ei hätää, sillä tuttu täyden palvelun autokorjaamo auttaa nyt myös kolarivaurioiden korjaamisessa ja maalaamisessa! Nyt voit jättää kolhiintuneen auton tuttuun huoltokorjaamoon ja lyhyhellä varausajalla autosi on taas entisellään. Kysy tarjousta huoltolomakkeellamme. Palaamme sinulle joko puhelimitse tai sähköpostilla ja vahvistamme varauksen tai ehdotamme uutta aikaa sinulle sopivaan ajankohtaan.

Jo pienempi vaurio riittää aiheuttamaan harmia. Me korjaamme myös tuulilasit kädenkäänteessä sekä tuulilasien vaihto meiltä onnistuu.


Sähkötyöt

Osaava henkilökuntamme tekee autojen sähkötyöt ja tietokonemittaukset uusimpia laitteita käyttäen. Asentajamme ovat käyneet Bosch Injection System-korjaamokoulutuksen. Myös OBD-tarkastukset ja dignostiikka.

OBD-järjestelmä (On-Board Diagnostics) eli auton sisäinen valvontajärjestelmä tuli pääosin pakolliseksi henkilö- ja pakettiautoihin 1.1.2001 tai sen jälkeen käyttöön otettuihin. OBD-järjestelmä voi olla myös vanhemmissa autoissa. 1.1.2004 lähtien katsastuksessa on perinteisen päästömittauksen asemasta suoritettava OBD:n tarkastus. OBD-tarkastuksen lisäksi kyseisistä autoista tarkastetaan myös korotetun pyörintänopeuden pakokaasupäästömittaus.

Akkujen vaihdot (akut suoraan varastosta), latausjärjestelmän korjaukset, sekä käynnistysvikaisten autojen korjaus.


Tuulilasin vaihto

Suoritamme tuulilasin vaihdot ja muut lasityöt peräti päivässä.

Tuulilasin pienikin särö tai halkeama laajenee helposti ajan mittaan koko tuulilasin alueelle ulottuvaksi halkeamaksi. Kuljettajan näkökentässä oleva lasivaurio saattaa johtaa myös ajoneuvon hylkäämiseen katsastuksessa.

Suurissa tuulilasivaurioissa voit vaihdattaa rikkoontuneen tuulilasin nopeasti ja edullisesti uuteen. Pienemmissä vaurioissa voimme korjata rikkoutuneen lasin edullisesti uudenveroiseksi.


Nelipyöräsuuntaus

Kuluvatko autosi renkaat epätasaisesti tai käyttäytyykö autosi levottomasti?

Teemme nelipyöräsuuntaukset nykyaikaisella tietokoneavusteisella laitteella jolla saadaan tarkat tulokset.

Nelipyöräsuuntauksessa mitataan auton pyörien ohjauskulmat. Mittaustulokset verrataan valmistajan merkkikohtaisiin ohjearvoihin. Ohjauskulmat säädetään oikeiksi mikäli eroavaisuuksia ilmenee. Samalla varmistamme ohjausalustan nivelten kunnon.


Sijaisauto

Nyt sijaisauto meiltä käyttöösi huollon tai korjauksen ajaksi.

Kun tuot autosi meille huoltoon tai korjaamoon saat käyttöösi uuden neliovisen ja ilmastoidun Toyota Yariksen erikoishintaan 30 € vuorokausi.

Hinta sisältää 100 km ajoa polttoaineineen.

Ylimenevistä kilometreistä veloitetaan 0,50 €/km. Auton saa päivähinnalla käyttöön korjaamon työpäivän ajaksi.


RENGASPALVELUT/KAUSISÄILYTYS


DEFA LISÄLÄMMITIN ASENNUKSET JA KORJAUKSET